Načini plaćanja | Eon Lighting || Rasvjeta, elektromaterijal...

Načini plaćanja

U webshopu Eon.com.hr moguće je odabrati sljedeće načine plaćanja:


1. Pouzećem


Plaćanje pouzećem moguće je isključivo gotovinom pri preuzimanju pošiljke od dostavne službe.

2. Uplatom na žiro račun prodavatelja


Plaćanje direktnom uplatom na žiro račun Prodavatelja moguće je putem Internet bankarstva, uplatnicom ili virmanom u banci, pošti ili FINI.

Kod odabira ovog načina plaćanja kupac će dobiti sve potrebne podatke za uplatu putem e-maila.


3. Plaćanje karticama (jednokratno i na rate)


                      WSpay - Web Secure Payment Gateway


Eon Lighting prodajno mjesto koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.


Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju


Eon Lighting obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Eon Lighting i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.